top of page

ViA-NET som enterprise net

ViA-NET er til dig, der driver en lille eller mellemstor virksomhed omkring Middelfart, Tommerup, Verninge eller Nørre Åby. Det er fibernet til fornuftige priser - og uden binding. Hvis din virksomheds adresse ikke har internetkabler løbende lige til døren, kan du opnå store fordele ved at bruge ViA-NET, fordi det er trådløst. Det betyder, at du ikke skal betale for at få gravet kabler i jorden for at få internet.

ViA-NET findes i to løsninger til virksomheder

company.png

Hvis du er i tvivl om, hvor mange Mbit din virksomhed har brug for, kan du læse vores anbefalinger, eller du kan ringe til os og tage en snak om virksomhedens behov og forbrug - så finder vi den løsning, der giver bedst mening for dig.

Trådløst fibernet

ViA-NET er trådløst fibernet. Det vil sige, at det internet, vi modtager i vores master, og som vi skyder ud til dig trådløst, er fibernet.

Internet failover

Hvis du allerede har en kablet internetforbindelse, men gerne vil være sikker på at forblive online, hvis der skulle ske noget med dit internetkabel, kan du få ViA-NET
som
internet failover.

Styrk produktiviteten på arbejdspladsen

Udover internet kan du også få Microsoft Office 365 til din virksomhed. Læs om de mange fordele ved et Office 365 abonnement lige her.

bottom of page