top of page

TV ViA Nettet 

Med en tilslutningsenhed som ChromeCast og Apple TV kan du streame TV, film og serier fra din tablet og smartphone til dit TV.

 

Der findes masser af streamingtjenester, der tilbyder hundredvis af timers underholdning.

Netflix, C More, HBO Nordic og Viaplay er nogle af de mest kendte udbydere, og de tilbyder alle, at du kan streame til din tv-skærm. Det kan du gøre på mange forskellige måder, afhængig af hvilken tjeneste du har.

De to mest populære tilslutningsmuligheder er Apple TV og Chromecast. Det er begge enheder, du slutter i HDMI-indgangen på dit tv.

Spar penge med webtv og se tv når du har tid.

Der Findes ringtig mange TV Apps som du kan benytte gratis og derved spare en masse penge på din normale tv-pakke. Mange ved slet ikke at det sagtens kan lade sig gøre at se tv, bare man er forbundet til internettet. Hvem vil ikke gerne spare 200 - 500 kr. om måneden, bare ved at se tv på en ny måde, skift fjernbetjeningen ud med din mobil og mærk friheden. 

Gratis og betaling Apps som både virker på Apple-TV og Chromecast

Gratis App´s

Betaling App´s

Telia Webtv er det der kommer tættest på at kunne det samme som eks. Yousee almindelige kabeltv. Telia har forskellige pakker som starter fra 99 kr. pr. måned. Køb lille pakke og tilføj kun de kanaler eller services, som du bruger. Vælg bl.a. mellem HBO Nordic, 6'eren, Disney, Discovery og mange flere.

bottom of page